Zaterdagmiddag 12.00 uur. Ik ben hard en zeer geconcentreerd bezig met het ontwerpen van mijn Facebookpagina en mijn website terwijl de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Buiten uiteraard want het zou pas echt naar zijn wanneer het binnen sneeuwt … 😉
Ineens klinkt het geluid van de intercom. Ik verwacht niemand. Jehova’s durven al lang niet meer aan te bellen want ze weten dat ik ze de oren van het lijf vraag en dat verwachten ze natuurlijk niet. Ik pak de intercomtelefoon, vraag netjes wie er buiten staat en wat hoor ik? “Bloemen voor Vanessa Bräutigam!

Aangezien:
  • vriendlief niet zo romantisch is
  • moeders al meer dan genoeg voor mij heeft gedaan
  • er geen enkele aanleiding is om mij bloemen te sturen
  • ik echt geen idee heb wie de afzender is,
ben ik dus meer dan verrast!
Wanneer de bezorgster van #Topbloemen naar boven komt en ik de prachtige bos zie, weet ik direct van wie hij is! Gerbera’s zijn mijn favoriete bloemen en er is maar één vriendin die dit soort gekke acties weet te verzinnen. Mijn dierbare vriendin Prema. Ze woont al jaren in Singapore maar we delen nog elke dag lief en leed met elkaar via WhatsApp. Weer krijgt zij het voor elkaar om mij tranen van ontroering en blijdschap te bezorgen.<3
Sinds eeuwen is het gedicht “Phenomenal Woman” van Maya Angelou ‘ons’ gedicht (zie de tekst op het kaartje) en bij tijd en wijle is het nodig om elkaar even een pluim te geven.
En nu zit ik hier, buiten is het een witte wereld en binnen is het zomaar ineens een beetje lente. Ik ben gezegend met mijn vriendin, alle andere prachtige mensen in mijn leven, ik geniet en voel mij een Phenomenal Woman!