Simone van Lingen van (toen nog) Kinderpraktijk-De Basis vroeg mij enkele weken geleden haar website eens grondig onder de loep te nemen, zowel taalkundig als in het veranderen van teksten. Aangezien ik het erg prettig vind om een kennismakingsgesprek met mijn opdrachtgevers te voeren, ben ik met Simone aan tafel gaan zitten en heb geluisterd naar haar wensen en vooral ook eisen.

En toen ineens kwam deze uitspraak uit haar mond: “Ik heb reflexintegratie al een paar keer op volwassenen toegepast en dat vind ik ook erg fijn!” Bij mij begon het bekende lampje te branden .

“Waarom verander je je site dan niet in ‘Praktijk-De Basis’? vroeg ik haar. “Een site die niet alleen op kinderen maar ook op volwassenen gericht is.” En toen kwamen we pas echt los! Vol inspiratie en ideeën reed ik naar huis, Simone achterlatend met veel denk- en huiswerk want er moest ineens van alles gebeuren!

Samen met haar webdesigner Johan Hazenbroek Design hebben we het concept om haar kinderpraktijk volwassener te maken in de afgelopen weken definitief gemaakt en het resultaat is deze prachtige, volledig nieuwe site Praktijk-De Basis.

Heldere en open communicatie in teamverband zorgt ervoor dat men van elkaar leert en elkaars kennis deelt.

Ik ben weer bijzonder trots op het eindresultaat!