Transformatie website Maasstad Uitvaartzorg

Ik heb al veel websites taalkundig veranderd en/of geredigeerd maar de website van Maasstad Uitvaartzorg was toch wel even “andere koffie met cake!” 😉

Het op alle fronten renoveren van een verouderde website was voor mij heel bijzonder want, zoals Pippi Langkous zegt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. 🙂

De website van Maasstad Uitvaartzorg heeft een volledige transformatie ondergaan en ik ben zo tevreden met het resultaat! In overleg met eigenaar Leo Jonker heb ik nieuwe teksten toegevoegd, alle bestaande teksten veranderd en/of grammaticaal aangepast, nieuwe foto’s voorgesteld en de site veel persoonlijker gemaakt. De credits gaan natuurlijk ook naar de websitebeheerder want hij heeft een nieuwe, frisse look gecreëerd met als voordeel dat ik ondertussen weer veel nieuwe ervaring in het schrijven van teksten in HTML heb opgedaan.

De samenwerking met Leo en zijn partner Wouter van Gedenk Idee was ronduit geweldig. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ‘een goede en duidelijke communicatie tussen alle partijen is zo belangrijk. Pas wanneer deze goed is, kom je tot de mooiste resultaten!’

Onderstaand enkele voorbeelden van de website zoals deze eerst was en zoals deze nu is.

Toen:

Nu:

Vorige

Drie jaar geleden en de tijd gaat nog sneller!

Volgende

De 3e nieuwsbrief voor Centrum Het Licht ziet … het licht ;-)

 1. Arnold Gnocchi (Adviseur & Coach)

  Hoi Juf Nes, dat moet zeker een uitdaging zijn geweest. Het renoveren van een website -in t algemeen- maar van dit mooie bedrijf in de Uitvaart in het bijzonder, vereist en verdient m.i. toegepaste vakkennis, ervaring, expertise, maar bovenal geïnspireerde betrokkenheid. En dat heb je -in samenwerking met de opdrachtgever- succesvol neergezet. Chapeau|!

  • Dank je, Arnold.

   Het was inderdaad een uitdaging om de site taalkundig hip en eigentijds te maken en tegelijkertijd het serene imago van een uitvaartonderneming te bewaren.

   Ik vond het een geweldig project en ben wederom blij dat de opdrachtgever tevreden is!

 2. Het eerste contact met Vanessa is ontstaan doordat zij bij ons in de uitvaartwinkel , ‘GedenkIdee ‘ een sieraad heeft gekocht en al snel werden er visitekaartjes uitgewisseld.
  Vanessa heeft ons met raad en daad bijgestaan,. Ik dacht dat ik de teksten van onze site goed had verzonnen maar er stonden erg veel fouten in . Alles klopt nu. De teksten maar ook de logische volgorde met betrekking tot de vindbaarheid van de site http://www.maasstaduitvaartzorg.nl .
  Er is tussen Vanessa en de ontwikkelaar van de site uitvoerig overleg geweest wat best wat tijd heeft gekost. Maar het resultaat mag er zijn. Het stelt mij gerust dat de site zonder taalfouten en verkeerde zinsbouw is gelanceerd waardoor de site nu doet wat ie moet doen. Een beter visitekaartje van ons bedrijf kan ik mij niet wensen.

  een prachtige prestatie , wij zijn zeer tevreden.

  • Dank je wel voor je mooie reactie, Leo. Ik ben blij dat jij en Wouter tevreden zijn. Ik heb met heel veel plezier aan jouw site gewerkt en vond de samenwerking tussen alle partijen erg prettig!

   Groetjes en heel veel succes verder.

   Vanessa

Geef een reactie

Copyright 2017 Juf Nes